Descarcă RISE App! Ascultă audiobooks și vezi RISE Talks

Aplicația de mobil pe care o lansăm azi conține material exclusiv audio și video.

RISE APP

MOBILE & AUDIO sunt fișierele cu articole RISE de referință, publicate în cei 10 ani de existență. Vrem să călătorești prin ele cât mai ușor, chiar dacă ești la volan, mergi pe stradă sau alergi în parc. 

Aplicația RISE Project în variantă iOS poate fi descărcată aici, iar în variantă Android, aici. A făcut-o Quickdata.

Investigațiile în format audiobook sunt citite de jurnaliști cunoscuți, actori din noua generație și de reporteri RISE Project. Am ales subiecte încă actuale.

Așadar, ascultă acum pe aplicația RISE Project, printre altele: 

  • Cuțitarul (seria Hidra Electorală), în lectura actorului Șerban Pavlu
  • Banii familiei Iohannis (seria Alle Hausen des Presidenten), în lectura actriței Smaranda Caragea
  • Ce păzește Nelu Lupu (seria Clan City), în lectura lui Cătălin Striblea.
  • Președintele inteligenței ruse (seria Kremlinovici), documentată de RISE Moldova și citită de Vitalie Cojocari.
  • Spitalul meu de stat (seria Trafic de viață și moarte), în lectura actriței Ilinca Manolache.

Continuăm să urcăm audiobook-uri.

Cele 5 serii de investigații sunt ilustrate de 5 artiști români: Wanda Hutira, Robert Obert, Paula Rusu, Andreea Chirică și Alex Buretz. Le poți cumpăra imprimate pe tricouri disponibile în ediții limitate, în magazinul RISEProject.club, dezvoltat cu sprijinul QuickData. Ne găsești și pe Fashion Days.

RISE TALKS

VIDEO este formatul special, produs împreună cu Upgrade 100, pentru o dezbatere care analizează marile afaceri din pandemia tocmai încheiată oficial. Poate fi accesat din RISE App acum. 

Experimentul RISE Talks te introduce în culisele seriei de investigații Oameni și Măști, ca să vezi cum guvernul și crima organizată s-au întrecut în tunuri financiare din bani publici, pe stare de urgență sau alertă.

Dezbaterea e moderată de Alice Iacobescu, o jurnalistă pe care o respectăm mult. Invitați în platou sunt Ana Poenariu și Andrei Ciurcanu (RISE Project), Oana Despa (Buletin de București), Constantin Dina (fost șef corp control Ministerul Sănătății) și Emanuel Ungureanu (deputat).

Cu ocazia asta, adăugăm colecția de tricouri „Oameni și Măști”, în viziunea artistului vizual Mihai Sighinaș, pe RISEProject.club.

RISE App a fost dezvoltată de QuickData și finanțată prin programul Stars4Media

RISE Talks, conținut aniversar RISE Project la 10 ani, a fost produs în parteneriat cu Upgrade 100, iar campania de comunicare este coordonată de Think Digital.