WATCH PR

Watch PR este un proiect derulat de Asociația Casa Bună în parteneriat cu Asociația Rise Project, cu sprijinul financiar al Active Citizens Fund România – program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014 – 2021.

Prin Watch PR, se face cartografierea guvernării în România pe trei direcții principale: transparență și competență în funcțiile publice, transparență și integritate în administrația publică, combaterea exploatărilor ilegale și a distrugerii biodiversității.

Comunitatea civică creată în jurul Watch PR va propune acțiuni de identificare și ”mapare” a sectorului politic, acțiuni de advocacy privind derapajele sistemice, activități de investigare și watchdog pe principalele problematici abordate, respectiv acțiuni de implicare activă a participanților în activități conștientizare, advocacy și influențare a deciziilor publice.

Articole

Acțiune

Ajută-ne să dezvăluim corupția și crima organizată!

Susține munca noastră!

Recomandări

Proiect

BANI PUBLICI

3 materiale în proiect
BANI PUBLICI
Proiect

INTERESE IMOBILIARE

Dezvăluim aici interesele din spatele marilor afaceri imobiliare din România.  

14 materiale în proiect
INTERESE IMOBILIARE
Proiect

INTERLOPI

Sile si Nuțu Cămătaru şi o pleiadă de alte personaje sunt lideri ai lumii interlope din România și din Republica Moldova, o lume unde violența are loc pe ritm de manele.

20 materiale în proiect
INTERLOPI
Proiect

CELULA AL QAEDA DIN ROMANIA

O celulă formată din cinci membri ai organizației teroriste Al Qaeda a funcționat în România până la sfârșitul anului trecut, fiind foarte activă în economia subterană. Reteaua lui Al Dulaimi prelua firme romanesti cu datorii, substituia […]

2 materiale în proiect
CELULA AL QAEDA DIN ROMANIA