WATCH PR

Watch PR este un proiect derulat de Asociația Casa Bună în parteneriat cu Asociația Rise Project, cu sprijinul financiar al Active Citizens Fund România – program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014 – 2021.

Prin Watch PR, se face cartografierea guvernării în România pe trei direcții principale: transparență și competență în funcțiile publice, transparență și integritate în administrația publică, combaterea exploatărilor ilegale și a distrugerii biodiversității.

Comunitatea civică creată în jurul Watch PR va propune acțiuni de identificare și ”mapare” a sectorului politic, acțiuni de advocacy privind derapajele sistemice, activități de investigare și watchdog pe principalele problematici abordate, respectiv acțiuni de implicare activă a participanților în activități conștientizare, advocacy și influențare a deciziilor publice.

Articole

Acțiune

Ajută-ne să dezvăluim corupția și crima organizată!

Susține munca noastră!

Recomandări

Proiect

INTERESE IMOBILIARE

Dezvăluim aici interesele din spatele marilor afaceri imobiliare din România.  

14 materiale în proiect
INTERESE IMOBILIARE
Proiect

Conexiunea “Barça”- Gheara

23 martie 2011. București. Gruparea lui Nicu Gheară și un director al clubului FC Barcelona își unesc interesele într-o afacere pe malul Dâmboviței. Asociatul  lor este un afacerist spaniol condamnat penal în Peninsula Iberică pentru […]

6 materiale în proiect
Conexiunea “Barça”- Gheara
Proiect

Oamenii fotbalului

RISE Project documentează felul în care fac afaceri cei care gravitează în jurul celui mai popular sport din lume.

10 materiale în proiect
Oamenii fotbalului