[VIDEO] Gangsterii de pe Riviera Maya

Documentarul nostru explorează lumea gangsterilor de pe Riviera Maya, o grupare criminală transnațională care și-a extins tentaculele din Craiova până pe țărmul Mării Caraibilor.

Cum au reușit românii să se impună pe teritoriul periculoaselor carteluri mexicane și mai ales cine sunt personajele din spatele unei expansiuni globale fără precedent pentru o organizație “Fabricată în România”?

Reporterii RISE Project, alături de Organized Crime and Corruption Reporting Project și colegii din Mexic, au intrat pe teritoriul bandiților și vă prezintă “Gangsterii de pe Riviera Maya”.


Seria „Gangsterii de pe Riviera Maya” a fost investigată de: RISE Project, The Organized Crime and Corruption Reporting Project, Mexicanos Contra La Corrupción, Quinto Elemento Lab.

Attila Biro, Ana Poenariu, Lilia Saúl Rodríguez, Jonathan Wrate, Dan Kelly, Nathan Jaccard, Daniela Castro, Timea Honț, Raúl Olmos, Andrea Cárdenas , Armando Talamantes, Salvador Camarena, Guilherme Amado, Paul Radu, Lucía Vergara, Carjuan Cruz