VIDEO TUTORIAL: Cine se ascunde în firme din Panama?

 

UPDATE: Am vorbit cu Dan O’Huiginn si eroarea de pe serverul sau a fost reparata. Puteti, din nou, sa cautati dupa nume de persoane in Panama: http://ohuiginn.net/panama

UPDATE: Ne-a fost semnalat ca site-ul creat de Dan O’Huiginn (situl cu informatie reformata) nu functioneaza. Se intampla din cand in cand sa cada serverul lui Dan dar isi revine 🙂 Informatia indexata de el este inclusa si aici: http://db.datatracker.org/search/search?adv=1 insa cautarea e mai greoaie.

Link-ul direct catre pagina oficiala este aici: https://www.registro-publico.gob.pa/scripts/nwwisapi.dll/conweb/prinpage Aici se pot face cautari (numai daca stiti numele firmei) dupa ce accesati Mercantil-Sociedades Anonimas-Alfabeticamente.

Si inca un lucru: documentele originale de pe site-ul oficial pot fi obtinute, din pacate, doar cu Internet Explorer.

RISE PROJECT vă oferă, începând de astăzi, o serie de video tutoriale care vor indica tehnici de investigație ce pot fi folosite pentru a descoperi banii ascunsi ai politicienilor si ai oamenilor de afaceri controversați. Începem cu Panama, un paradis fiscal unde sunt îngropate multe secrete: